Portfolio

Hier treft u het totale overzicht van mijn werk.

Objecten

DSCF1583 uitsnedeMijn werk valt grofweg in drie typen uiteen.

Mijn beelden zijn gemaakt van metalen onderdelen van vliegtuigen, motoren, machines uit de voedsel industrie of waar ik ook maar interessant materieel vandaan kan halen. Ik heb mij gericht op het maken van muzikanten. Deze nemen vaak interessante poses aan en de fantasie brengt de kijker in contact met de andere kunstvorm – muziek. De uitdaging is telkens om van materialen die ontworpen zijn voor een totaal ander doel, een beeld te maken met een geloofwaardige uitstraling met ”menselijke trekjes”.

De onderwerpen voor mijn schilderijen zijn heel divers. Vaak beweegt het zich tussen figuratief en abstract. Bij het tot stand komen van schilderijen laat ik mij inspireren door mijn omgeving, wat mij bezig houd of wat mijn specifieke interesse heeft. En ze komen altijd tot stand met muziek als noodzakelijke begeleiding van het wordingsproces.

Van mijn stijl van schilderen kan ik zeggen dat het een geheel eigen stijl is waarbij ik gebruik maakt van niet alledaagse technieken om tot het resultaat te komen. De resultaten variëren van abstract tot landschappen, stadsgezichten en schilderijen waarin objecten zijn verwerkt.

Bekijk hieronder mijn portfolio, ingedeeld in drie categorieën.

 

Categoriën

Landschappen

Schilderijen

     Abstract
     Landschappen
     Stadsgezichten
     Overig